The Moreover Subtracting Beer - Gypsies Tramps And Theives

Skulle vara kul att ha

Posted June 16, 2017, 4:01 p.m. By juslepel Tags: Hus o hem

Ja min väninna har en badtunna hemma hos sig och det är verkligen mysigt. Kommer ihåg när visade en tjejkväll hos henne och på kvällen så satte vi oss alla tjejer i badtunnan med en god drink i hanen och hade det jätte mysigt. Ja det var verkligen mysigt, det var så skönt och varmt. För det var lite kallt i luften men när vi satte oss i tunnan så vart vi så varma så det var verkligen härligt.

Ja så det är något som skulle vara mysigt att ha, det tycker jag verkligen, skulle var härligt att kunna få sätta sig i den så ofta man bara vill och värma upp sig och ha det skönt.

Bra alternativ till bastu

Ja det är faktiskt ett bra alternativ till en bastu tycker jag, det är så varmt och skönt, så vill man inte ha bastu eller om en vill ha bastu och den andra vill ha pool så kan man ju kompromissa och köpa en badtunna istället. Ja det är ju en bra sak. Då blir det något mitt emellan och det kan ju göra bägge nöjda.
Ja det finns mycket som är kul och som är härligt att ha hemma och som göra att det känns lite extra lyxigt att komma hem eller att spendera helgen hemma. Ja det finns verkligen många saker som man kan göra och som gör att det känns lite extra kul att komma hem. Och det är ju underbart att man har saker som gör att man tycker att det är lite extra roligt att komma hem och att få spendera hela helgen med familjen hemma. Eller att man känner att man inte har något problem med att vara hemma på semestern för det är så skönt och mysigt att bara vara hemma det är ju så ma vill ha det.